Σχετικά με εμάς

Η Άλφα Κένταυρος Real Estate A.E είναι μια εταιρεία του
alpha zentaur group

Ο alpha zentaur group αποτελεί την εταιρική δομή που περιλαμβάνει, την alpha zentaur immobilien ag και τις τέσσερις θυγατρικές της. Οι θυγατρικές εταιρείες είναι: zadik architekten ag, TAFF Immobilien Investment AG, Quadriga Tectones AG (QTAG εν συντομία) και Alpha Kentavros Real Estate S.A. Ο όμιλος alpha zentaur αναλαμβάνει διάφορα καθήκοντα στον τομέα των ακινήτων. Στις αρμοδιότητές του περιλαμβάνονται η ανάπτυξη έργων, η εμπορία ακινήτων, η μεσιτεία, η εσωτερική αρχιτεκτονική, ο σχεδιασμός, η γενική εργολαβία και οι επενδύσεις σε ακίνητα καθώς και η χρηματοδότηση τους.

Η alpha zentaur immobilien ag ενεργεί με σκοπό την εκτίμηση οικοπέδων ή άλλων ακινήτων και, βάσει μελετών σκοπιμότητας, την εξασφάλιση και απόκτησή τους. Μπορεί επίσης να παραχωρήσει το ακίνητο, συμπεριλαμβανομένου του εγκεκριμένου κτιριακού έργου, σε κάποιον επενδυτή.

Καθήκον της zadik architekten ag είναι η διεξαγωγή μελετών σκοπιμότητας και η εκπόνηση σχεδίων που μπορούν να εγκριθούν.

Η Alpha Kentavros Real Estate S.A. είναι ο συνεργάτης της alpha zentaur immobilien ag στην Ελλάδα . Η ανάγκη για την ίδρυση αυτής της εταιρείας προέκυψε  από την επιθυμία αξιοποίησης και ανάδειξης των δυνατοτήτων της περιοχής του Ακρωτηρίου Σαντορίνης με κατοικίες και τουριστικά καταλύματα.

Το έργο της TAFF Immobilien Investment AG είναι να παρέχει κεφάλαια για την εξασφάλιση και την απόκτηση ακινήτων. Τα κεφάλαια αυτά, που προέρχονται από κεφαλαιακές εισφορές τρίτων, τοκίζονται και είναι εξασφαλισμένα επί των ακινήτων ("εμπράγματη εξασφάλιση").

Μαζί με τον γενικό εργολάβο QT AG, τα έργα υλοποιούνται επίσης εντός χρονοδιαγράμματος όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής και το κόστος. Η QT AG αναλαμβάνει το ρόλο του γενικού εργολάβου. Μπορεί επίσης να εκτελέσει την αποστολή TU/GU για λογαριασμό τρίτων εκτός αυτής της ομίλου.

 

 

Επικεφαλής του alpha zentaur group

 

 

Romana Wurzel

Dipl. Architektin ETH
Διοίκηση της επιχείρησης
alpha zentaur immobilien ag

Η alpha zentaur immobilien ag ενεργεί με σκοπό την αξιολόγηση γης ή άλλων ακινήτων έχοντας ως  βάση τη μελέτη σκοπιμότητας, την εξασφάλιση και την απόκτησή τους. Kαθώς και τη διάθεση του ακινήτου, συμπεριλαμβανομένου του εγκεκριμένου κατασκευαστικού σχεδιασμού σε επενδυτή.

Toros Zadik

Dipl. Architekt ETH SIA
Διοίκηση της επιχείρησης
zadik architekten ag

 

Η εταιρεία zadik architekten ag δραστηριοποιείται με σκοπό την εκπόνηση μελετών σκοπιμότητας και την ανάπτυξη νομιμοποιημένων έργων.

Argyris Mantzalos

CEO/Διευθύνων σύμβουλος
Alpha Kentavros Real Estate S.A.

Η Alpha Kentavros Real Estate S.A. είναι η ελληνική θυγατρική της alpha zentaur immobilien ag. Η ανάγκη ίδρυσης αυτής της εταιρείας προέκυψε από το έργο Santorini Cliff Resort.

Djurdjina Stojanović

Διοίκηση της επιχείρησης
TAFF Immobilien Investment AG

 

Το έργο της TAFF Immobilien Investment AG είναι να παρέχει χρηματοδοτικούς πόρους για την απόκτηση ακινήτων. Τα κεφάλαια αυτά, τα οποία αποτελούνται από εισφορές κεφαλαίου τρίτων, φέρουν τόκο και είναι εξασφαλισμένα με τα ακίνητα (εμπράγματη ασφάλεια).

Enlirat Mustafa

Dipl. Architekt BA ZFH
Διοίκηση της επιχείρησης
QT AG

Μαζί με την θυγατρική εργολαβική εταιρεία QT AG, τα έργα υλοποιούνται επίσης εντός χρονοδιαγράμματος όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής και το κόστος. Η QT AG αναλαμβάνει το ρόλο του γενικού ή συνολικού εργολάβου. Μπορεί επίσης να αναλάβει εργολαβικά έργα για λογαριασμό τρίτων.

Συγκρίνετε